Ervaringen van cliënten

Door de ademsessies en de persoonlijke gesprekken, word ik door Caroline gestimuleerd om naar mezelf te kijken, te voelen en te laten zijn wat zich aandient. Op haar intuitieve wijze geeft zij mij net dat zetje waardoor ik meer en meer bij mezelf uitkom. En dat geeft ruimte, véél ruimte!
Jolenthe

Via een kennis die bij Caroline is geweest en daar heel veel baat bij heeft, had ik besloten om ook een afspraak te maken voor een sessie, en ben blij dat ik het heb gedaan.
De eerste keer kwamen er al een heleboel emoties los al tijdens ons gesprek, waarmee elke sessie begint en waarbij Caroline vroeg, wat heeft je doen besluiten om bij mij een afspraak te maken.
Bij mij kwamen de andere emoties goed los tijdens de eerste twee ademsessies, naar binnen bij jezelf, voelen en je helemaal overgeven zodat je alles eruit kan blazen, schudden en schreeuwen en het zo weer los te laten.
Bij de derde sessie is ons gesprek uitgelopen en hebben we geen ademsessie gedaan.
Het gesprek maakte bij mij een heleboel los, zoals Caroline haar vragen stelt en inzicht geeft, bracht mij heel veel duidelijkheid wat voor mij belangrijk is, liefde geven!
De ademsessies en de gesprekken vooraf zoals Caroline geeft, hebben mij heel veel geholpen!
Jan

Ik vind jou als coach geweldig, had meteen toen ik jou voor de eerste keer zag een goed gevoel en een groot vertrouwen
vandaar dat ik graag naar jou toekom en me helemaal kan laten gaan en zien.
Nelly

Als coach beteken je veel voor mij!! Ik had er verleden week nog een heel gesprek met m’n broer over wat een hoop nieuwe inzichten ik met en dankzij jou heb verworven, wat mijn leven echt een stuk leuker heeft gemaakt! Het klinkt heel zwaar, maar ik heb het zeker zo ervaren. Mede dankzij NLP en het ademen heb ik veel zaken uit mijn verleden een plekje kunnen geven en onze vele gesprekken hebben mij ook geholpen om sterker in m’n schoenen te staan en op moeilijke momenten proberen te achterhalen wat maakt dat ik me dan zo voel. Die analyses hebben we vaak samen doorlopen en het is heel fijn om op te merken dat ik dat nu ook alleen kan. Ik hoop natuurlijk ook dat we dat nog vaak samen zullen doen, daar dat gewoon heel boeiend is en jij ook altijd de juiste snaren weet te raken!!
Désiré

Caroline Prommenschenckel Groenedijk 19
3544 AB Utrecht
tel.: 030-6621442
mob.: 06-19630332 info@bodyinbalance.nl